Menukort – frokost

Serveres fra kl. 11.00-17.00

Årstidens suppe: Tjeneren vil være behjælpelig92,-
Koldrøget laks :
Urtemayonnaise, fennikel, æble og radiser
118,-
Tarteletter :2 tarteletter med fyld af høns i asparges88,-
Stjerneskud : Stegt og dampet fiskefilet, rejer, røget laks, krabbesalat og dressing. 164,-
Pariserbøf : Med klassisk garniture148,-
Klassisk æbleflæsk: Serveres med flæsk og rugbrød88,-
Æggekage min 2 personer: Med røget spæk, tomat, agurk, purløg, rødbeder og sennep.pr. person 148,-
Biksemad: Serveres med spejlæg, rødbeder og rugbrød.138,-
Dansk Bøf : Hertil bløde løg, spejlæg, surt og rugbrød.138,-
Klassisk eller Rørt Tatar: Hakket oksefilet med sennep, løg, kapers, cornichons og rå æggeblomme.
148,-
Friturestegt camembert: Serveret med solbærsyltetøj og ristet brød.78,-
Dagens ost: 3 slags oste med tilhørende garniture108,-
Smørrebrød:
Sildeanretning: 3 slags sild, garniture, brød og smør148,-
Marineret sild: Rå løg, kapers og karrysalat 64,-
Kryddersild: Rå løg, smilende æg og kaperssalat64,-
Christiansø sild: Rå løg og peberrodssalat
82,-
Ærøs sildemad: Lagt med kartofler, kryddersild og rødløgscreme88,-
Ærøs fiskefrikadelle: Citron og hjemmelavet remoulade128,-
Fiskefilet: Med citron og hjemmelavet remoulade128,-
Bakskuld: Med citron og hjemmelavet remoulade124,-
Røget ål: Med lun røræg og purløg138,-
Æg og rejer: Hjemmelavet mayonnaise, citron og rogn72,-
Røget kartoffel Mad: Spegepølse, hjemmelavet mayonnaise og kørvel
74,-
Dyrlægens natmad:
Leverpostej, saltkød, sky og løg
65,-
Ærøs skinkemad: Skinke, spejlæg og bløde løg74,-
Roastbeef: Med hjemmelavet remoulade og ristede løg, peberrod og agurkesalat65,-
3 stk. uspecificerede håndmadder88,-
Klassisk ostemad: Mellemlagret Danbo på hjemmebagt franskbrød48,-
Gammelost: På rugbrød med fedt, sky, løg og evt. rom68,-
Vegetar smørrebrød:
Hummus, syltede rødløg og fennike64,-
Kartoffelmad med ristede løg og rygeost64,-