Menukort – frokost

Serveres fra kl. 11.00-17.00

SMØRREBRØD:
Sildeanretning: 3 slags sild, garniture, brød og smør158,-
Marineret sild: Rå løg, kapers og karrysalat68,-
Kryddersild: Rå løg, smilende æg og kaperssalat68,-
Christiansø sild: Rå løg og peberrodssalat
88,-
Ærøs fiskefrikadelle: Citron og hjemmelavet remoulade128,-
Fiskefilet: Med citron og hjemmelavet remoulade134,-
Røget ål: Med lun røræg og purløg138,-
Æg og rejer: Hjemmelavet mayonnaise, citron og rogn72,-
Dyrlægens natmad:
Leverpostej, saltkød, sky og løg
65,-
Ærøs skinkemad: Skinke, spejlæg og bløde løg74,-
Roastbeef: Med hjemmelavet remoulade og ristede løg, peberrod og agurkesalat65,-
3 stk. uspecificerede håndmadder98,-
Klassisk ostemad: Mellemlagret Danbo på hjemmebagt franskbrød48,-
Gammelost: På rugbrød med fedt, sky, løg og evt. rom68,-
DET GRØNNE KORT:
Hummus, syltede rødløg og fennike64,-
Kartoffelmad med ristede løg og rygeost64,-
Avocado
Med syltet fennikel og grønkål
65,-
Ærtesuppe
Med avocado og mozzarella
92,-
Æg florentine
Pochered æg med sauteret spinat, hollandaise og parmesanost
98,-
Caesars salad (fås med eller uden kylling)
Klassisk Caesars salad med kylling og cremet parmesan- og hvidløgsdressing
98,-/128,-
Fransk bondesalat
Salat med pocheret æg, bønner, grønne asparges, oliven, kartofler og grøn urtedressing
98,-
SOMMERFRISTELSER FRA HAVET:
Østers - 1 stk
Fransk østers fra Girardeau
35,-
Østers - 3 stk
Franske østers fra Girardeau
99,-
Skaldyrsplatte - min 2 personer - pr. couv.
Krabbekløer, jomfruhummer, krebs, østers, svenske håndpillede rejer med mayo, vinaigraitte og aioli.
268,-
Pil selv- rejer
Grønlandske pil selv-rejer med mayonnaise og citron
128,-
Moules frites
Klassisk tilberedte muslinger med pommes frites og aioli
158,-
ÆRØS FROKOSTMENU:
Årstidens suppe: Tjeneren vil være behjælpelig92,-
Koldrøget laks :
Urtemayonnaise, fennikel, æble og radiser
128,-
Tarteletter :2 tarteletter med fyld af høns i asparges88,-
Stjerneskud : Stegt og dampet fiskefilet, rejer, røget laks, krabbesalat og dressing.168,-
Pariserbøf : Med klassisk garniture148,-
Æggekage min 2 personer: Med røget spæk, tomat, agurk, purløg, rødbeder og sennep.pr. person 148,-
Biksemad: Serveres med spejlæg, rødbeder og rugbrød.138,-
Dansk Bøf : Hertil bløde løg, spejlæg, surt og rugbrød.138,-
OST & LIDT SØDT:
Friturestegt camembert: Serveret med solbærsyltetøj og ristet brød.88,-
Dagens ost: 3 slags oste med tilhørende garniture108,-
Varm chokolade35,-
Kransekage32,-
Klassisk fynsk æblekage
52,-
Brownie / mazarin kage42,-
BØRNEMENU:
Kyllingespyd
Serveret med pommes frites og remoulade
98,-
Fiskefilet
Serveret med pommes frites og remoulade
98,-
Frikadellespyd
Serveret med pommes frites og remoulade
98,-
Isdessert
2 kugler is med chokoladesauce og frugt
68,-