Menukort

Hotel Ærøs frokostkort

Fra kl. 11.30 til 17.00

Hvis du ønsker frokost om søndagen, gælder vores søndagsbuffet. Du kan se tilbuddet her.

  • Silde tallerken DKK 169,-

    Marinerede sild med karrysalat, kryddersild med løgkompot og smilende æg serveres med bagerens rugbrød

  • Frokost platte DKK 248,-

    Marinerede sild med karrysalat, æg og rejer, panko-paneret fiskefilet med remoulade og citron, tartelet med høns i asparges og brie med tilbehør. Serveres med bagerens rugbrød

  • Håndmadder 3 stk. uspecificeret DKK 148,-

    Efter kokkens valg

  • Stjerneskud DKK 188,-

    Stegt fiskefilet, hvidvinsdampet fiskefilet, rejer, koldrøget laks, krabbesalat og Hotel Ærøs dressing.
    Serveres på ristet franskbrød.

  • Æggekage (min. 2 pers.) Pr. person DKK 178,-

    Hotel Ærøs æggekage serveret i pande, med frisk skåret agurk, tomat & sprødt, røget spæk. Serveres med bagerens rugbrød, rødbeder og grov sennep.

  • Fiskefilet DKK 152,-

    2 stk. varme, panko-panerede fiskefileter med rejer, citron og remoulade. Serveres med bagerens rugbrød.

  • Koldrøget laks DKK 154,-

    På bund af sprød salat, fynsk rygeostcreme & sprøde rugbrødskiks

  • Varme Tarteletter DKK 92,-

    2 stk. sprøde tarteletter med fyld af flødelegeret høns i asparges og masser af friskhakket persille.

  • Pariserbøf DKK 172,-

    Bøf af 200 gr. hakket oksekød på ristet brød med kapers, peberrod, syltet rødbede, pickles, rødløg og æggeblomme

  • Moules Frites DKK 198,-

    Hvidvinsdampede blåmuslinger og urter serveres med pommes frites og aioli

  • Kold ærtesuppe DKK 148,-

    Ærtesuppe med avokado. serveres med creme fraiche, urter, brød og smør. Tilkøb af rejer (DKK 39,-)

  • Salat niçoise med eller uden tun DKK 178,-

    Grøn salat med æg, bønner, oliven og rødløg vendt med hjemmelavet vinaigrette serveres med brød og smør

Hotel Ærøs Aftenkort

Fra kl. 17.00 til 21.00

Forretter

  • Rejecocktail DKK 154,-

    Klassisk rejecocktail, med sprød salat, asparges, rejer og Hotel Ærøs cocktaildressing. Serveres med brød og smør.

  • Koldrøget laks DKK 154,-

    På bund af sprød salat, fynsk rygeostcreme og sprøde rugbrødskiks

  • Tarteletter DKK 92,-

    2 stk. sprøde tarteletter med fyld af flødelegeret høns i asparges og masser af friskhakket persille

  • Kold ærtesuppe DKK 148,-

    Ærtesuppe med avokado serveres med creme fraiche, urter, brød og smør. Tilkøb af rejer (DKK 39,-)

Hovedretter

  • Wienerschnitzel DKK 248,-

    klassisk paneret wienerschnitzel af kalveinderlår stegt i smør serveret med ”dreng” (citronskive, ansjos, kapers & høvlet peberrod). Serveres med pommes sauteé og smørsauce

  • Boeuf af oksefilet DKK 268,-

    Serveres med pommes, årstidens grønt og bearnaisesauce

  • Stegt flæsk DKK 218,-

    Hertil hvide kartofler, persillesauce med masser af friskhakket persille & syltede rødbeder.

  • Æggekage (min. 2 pers.) Pr. person DKK 178,-

    Hotel Ærøs æggekage serveret i pande med frisk skåret agurk, tomat & sprødt røget spæk. Serveres med bagerens rugbrød, rødbeder og grov sennep.

  • Helstegt rødspætte DKK 268,-

    Frisk pandestegt rødspætte med persillesauce, syltede agurker, tomat og hvide kartofler.

  • Stjerneskud DKK 188,-

    Stegt og hvidvinsdampet fiskefilet, rejer, kold røget laks, krabbesalat og Hotel Ærøs dressing. Serveres på ristet franskbrød

  • Herregårdsbøf DKK 238,-

    Serveres med ærter, pommes frites og bearnaisesauce.

  • Moules frites DKK 198,-

    Hvidvins dampede blåmuslinger. Serveres med pommes frites og aioli

  • Pariserbøf DKK 172,-

    Bøf af 200 gr. hakket oksekød på ristet brød med kapers, peberrod, syltede rødbeder, pickles, rødløg og æggeblomme

  • Salat niçoise med eller uden tun DKK 178,-

    Grøn salat med tun, æg, bønner, oliven, rødløg vendt med hjemmelavet vinaigrette. Serveres med brød og smør

  • Grøntsagsbøf af quinoa DKK 228,-

    Serveres med dagens garniture, hvide kartofler og smørsauce med friske urter.

Hotel Ærøs Smørrebrød

(Højtbelagt) Vælg mellem

  • DKK 98,-

    Røget sild med rå æggeblomme

  • DKK 98,-

    Marinerede sild med karrysalat, løg og kapers

  • DKK 98,-

    Kryddersild med løgkompot og kapers

  • DKK 98,-

    Klassisk kartoffelmad med mayonnaise og hjemmelavede ristede løg

  • DKK 98,-

    Æg og rejer med mayonnaise og citron

  • DKK 98,-

    Æg med karrysalat og bacon

  • DKK 98,-

    Æg med tomat og mayonnaise

  • DKK 98,-

    Roastbeef med remoulade, ristede løg og surt

  • DKK 98,-

    Klassisk ostemad med hjemmelavet kompot

  • DKK 98,-

    Dyrlægens natmad

  • DKK 98,-

    Hamburgerryg med italiensk salat

  • DKK 98,-

    Rullepølse med løg og sky

  • DKK 98,-

    Lun leverpostej med rødbeder og sprød bacon

  • DKK 98,-

    Lun frikadelle med hjemmelavet rødkål

  • DKK 98,-

    Lun hakkebøf med spejlæg og bløde løg

  • DKK 98,-

    Franskbrød med rejer, mayonnaise og citron

  • DKK 98,-

    Franskbrød med røget laks og rygeostcreme

  • DKK 98,-

    Franskbrød med røget laks og rygeostcreme

Snacks

Serveres hele dagen

  • Pommes frites med aioli DKK 65,-

  • Saltbræt DKK 85,-

    Peanuts, soyamandler, saltstænger og rejechips (nok til to)

  • Charcuteri-bræt DKK 148,-

    Trøffelsalami, serranoskinke, vesterhavsost, fyldt brie, oliven, pesto, soltørrede tomater. Serveres med brød og smør

  • Østers 3 stk. DKK 135,-
    6 stk. DKK 198,-

    Serveres med citron, vinaigrette, rødløg, brød og smør

  • Oliven DKK 45,-
  • Brød og smør DKK 45,-