Menukort – frokost

Årstidens suppe: Tjeneren vil være behjælpelig88,-
Koldrøget laks : Med rygeostcreme, agurk, radisser og ristet rugbrød118,-
Tarteletter :2 tarteletter med fyld af høns i asparges88,-
Stjerneskud : Stegt og dampet fiskefilet, rejer, røget laks og dressing. 158,-
Pariserbøf : Med klassisk garniture.148,-
Æggekage : Med røget spæk, tomat, agurk, purløg, rødbeder og sennep.148,-
Æggekage : Med røget spæk, tomat, agurk, purløg, rødbeder og sennep.128,-
Biksemad: Serveres med spejlæg, rødbeder og rugbrød.138,-
Stegt lever : Hertil æbler, bløde løg, bacon og rugbrød.138,-
Dansk Bøf : Hertil bløde løg, spejlæg, surt og rugbrød.128,-
Klassisk el. rørt tartar : Hakket oksefilet med sennep, løg, kapers, cornichons og rå æggeblomme78,-
Friturestegt camembert: Serveret med solbærsyltetøj og ristet brød.78,-
Gorgonzola: Med smørristet rugbrød, rødløg og æggeblomme.78,-
Pot käse: Med garniture78,-
Dagens ost : 3 slags oste med tilhørende garniture108,-
Varm chokolade35,-
Kransekage30,-
Klassisk fynsk æblekage52,-
Dagens kage 35,-