Menukort – frokost

Serveres fra kl. 11.00-17.00

Årstidens suppe: Tjeneren vil være behjælpelig88,-
Koldrøget laks : 118,-
Tarteletter :2 tarteletter med høns i asparges88,-
Stjerneskud : Stegt og dampet fiskefilet, rejer, røget laks, krabbesalat og dressing. 158,-
Pariserbøf : Med kapers, rødbeder, pickles, løg og æggeblomme.148,-
Æggekage min 2 personer: Med røget spæk, tomat, agurk, purløg, rødbeder og sennep.pr. person 148,-
Biksemad: Serveres med spejlæg, rødbeder og rugbrød.128,-
Dansk Bøf : Hertil bløde løg, spejlæg, surt og rugbrød.138,-
Klassisk Tatar: Hakket oksefilet med løg, kapers, pickles og rå æggeblomme.
Serveret på ristet rugbrød
148,-
Rørt Tatar: Hakket oksefilet med sennep, løg, kapers, cornichons og rå æggeblomme.
Serveret med Pommes frites
148,-
Friturestegt camembert: Serveret med solbærsyltetøj og ristet brød.78,-
Ostetallerken: 3 slags Unika oste med tilhørende garniture108,-
Smørrebrød:
Sildeanretning: 3 slags sild, garniture, brød og smør148,-
Marineret sild: Rå løg, kapers og karrysalat eller
Kryddersild: Rå løg, smilende æg og kaperssalat
64,-
Christiansø sild: Rå løg og peberrodssalat eller
Ærøs sennepssild: Ristet bacon og smilende æg
82,-
Ærøs sildemad: Lagt med kartofler, kryddersild og rødløgscreme88,-
Ærøs fiskefrikadelle: Citron og hjemmelavet remoulade124,-
Fiskefilet: Med citron og hjemmelavet remoulade124,-
Bakskuld: Med citron og hjemmelavet remoulade124,-
Røget ål: Med lun røræg og purløg138,-
Æg og rejer68,-
Røget kartoffel Mad: Spegepølse, hjemmelavet mayonnaise og kørvel
74,-
Dyrlægens natmad65,-
Ærøs skinkemad: Skinke, spejlæg og bløde løg74,-
Roastbeef: Med hjemmelavet remoulade og ristede løg, peberrod og agurkesalat65,-
Sprængt Andebryst: Med peberrod, æble og rødbedesalat74,-
Klassisk ostemad: Mellemlagret Danbo på hjemmebagt franskbrød48,-
Gammelost: På rugbrød med fedt, sky, løg og evt. rom78,-
3 stk. uspecificerede håndmadder88,-