Fra kl. 11.30 til 17.00
Hvis du ønsker frokost om søndagen, gælder vores søndagsbuffet. Du kan se tilbuddet her.
Marinerede sild med karrysalat, kryddersild med løgkompot og smilende æg serveres med bagerens rugbrød
Marinerede sild med karrysalat, æg og rejer, panko-paneret fiskefilet med remoulade og citron, tartelet med høns i asparges og brie med tilbehør. Serveres med bagerens rugbrød
Efter kokkens valg
Stegt fiskefilet, hvidvinsdampet fiskefilet, rejer, koldrøget laks, krabbesalat
og Hotel Ærøs dressing.
Serveres på ristet franskbrød.
Hotel Ærøs æggekage serveret i pande, med frisk skåret agurk, tomat & sprødt, røget spæk. Serveres med bagerens rugbrød, rødbeder og grov sennep.
2 stk. varme, panko-panerede fiskefileter med rejer, citron og remoulade. Serveres med bagerens rugbrød.
På bund af sprød salat, fynsk rygeostcreme & sprøde rugbrødskiks
2 stk. sprøde tarteletter med fyld af flødelegeret høns i asparges og masser af friskhakket persille.
Bøf af 200 gr. hakket oksekød på ristet brød med kapers, peberrod, syltet rødbede, pickles, rødløg og æggeblomme
Hvidvinsdampede blåmuslinger og urter serveres med pommes frites og aioli
Ærtesuppe med avokado. serveres med creme fraiche, urter, brød og smør. Tilkøb af rejer (DKK 39,-)
Grøn salat med æg, bønner, oliven og rødløg vendt med hjemmelavet vinaigrette serveres med brød og smør
Fra kl. 17.00 til 21.00
Forretter
Klassisk rejecocktail, med sprød salat, asparges, rejer og Hotel Ærøs cocktaildressing. Serveres med brød og smør.
På bund af sprød salat, fynsk rygeostcreme og sprøde rugbrødskiks
2 stk. sprøde tarteletter med fyld af flødelegeret høns i asparges og masser af friskhakket persille
Ærtesuppe med avokado serveres med creme fraiche, urter, brød og smør. Tilkøb af rejer (DKK 39,-)
Hovedretter
klassisk paneret wienerschnitzel af kalveinderlår stegt i smør serveret med ”dreng” (citronskive, ansjos, kapers & høvlet peberrod). Serveres med pommes sauteé og smørsauce
Serveres med pommes, årstidens grønt og bearnaisesauce
Hertil hvide kartofler, persillesauce med masser af friskhakket persille & syltede rødbeder.
Hotel Ærøs æggekage serveret i pande med frisk skåret agurk, tomat & sprødt røget spæk. Serveres med bagerens rugbrød, rødbeder og grov sennep.
Frisk pandestegt rødspætte med persillesauce, syltede agurker, tomat og hvide kartofler.
Stegt og hvidvinsdampet fiskefilet, rejer, kold røget laks, krabbesalat og Hotel Ærøs dressing. Serveres på ristet franskbrød
Serveres med ærter, pommes frites og bearnaisesauce.
Hvidvins dampede blåmuslinger. Serveres med pommes frites og aioli
Bøf af 200 gr. hakket oksekød på ristet brød med kapers, peberrod, syltede rødbeder, pickles, rødløg og æggeblomme
Grøn salat med tun, æg, bønner, oliven, rødløg vendt med hjemmelavet vinaigrette. Serveres med brød og smør
Serveres med dagens garniture, hvide kartofler og smørsauce med friske urter.
(Højtbelagt) Vælg mellem
Røget sild med rå æggeblomme
Marinerede sild med karrysalat, løg og kapers
Kryddersild med løgkompot og kapers
Æg og rejer med mayonnaise og citron
Æg med karrysalat og bacon
Æg med tomat og mayonnaise
Roastbeef med remoulade, ristede løg og surt
Klassisk ostemad med hjemmelavet kompot
Dyrlægens natmad
Hamburgerryg med italiensk salat
Rullepølse med løg og sky
Lun leverpostej med rødbeder og sprød bacon
Lun frikadelle med hjemmelavet rødkål
Lun hakkebøf med spejlæg og bløde løg
Franskbrød med rejer, mayonnaise og citron
Franskbrød med røget laks og rygeostcreme
2 kugler is med flødeskum, bær og knas
Med makroner, flødeskum og hasselnødder
med fragilitébund, bananis, pistacieis, flødeskum og bagt marcipan
med vaniljeis, jordbær syltetøj og ristet hasselnødder
Sæsonens friske bær, serveres med vaniljeis og bagt, hvid chokolade
Banan, vaniljeis, chokoladesauce, flødeskum og ristede mandler
Under 12 år
2 småkager og 1 stykke chokolade
2 stykker hjemmebagt kransekage
Spørg tjeneren
Med makroner, flødeskum og ristede hasselnødder
Med hjemmelavet kompot
Serveres hele dagen
Peanuts, soyamandler, saltstænger og rejechips (nok til to)
Trøffelsalami, serranoskinke, vesterhavsost, fyldt brie, oliven, pesto, soltørrede tomater. Serveres med brød og smør
Serveres med citron, vinaigrette, rødløg, brød og smør