Selskabsmenu

Hold din fest på Restaurant Ærø

Hold jeres fest her på Restaurant Ærø og få en hyggelig oplevelse i vores historiske stuer. Vores restaurant kan rumme selskaber fra 15 til 55 personer. Vores mad er god traditionel dansk mad med til tider et moderne pift, og vi er også åbne for jeres idéer.

Med vores selskabskort har I mulighed for at vælge en selskabspakke, en buffet eller I kan plukke ud fra vores a la carte til selskaber.

Ring og lav en aftale. Ring på 41 20 09 76 eller skriv på mail: restaurant@hotel-aeroe.dk. Vi vejleder omkring gerne om både vine, mad og bordopstilling. Vi ser frem til at høre fra jer.

Selskabspakke 1

Normal pris: 1311 kr.  pr. pers

Pakke pris 1095 kr. pr. pers.

Selskabspakke 2

Normal pris: 898 kr. pr. pers.

Pakke pris : 825 pr. pers.

Hvide sild med karrysalat

Fiskefilet m citron og remoulade

Æg m rejer og mayonaise

Lun leverpostej m champignon og bacon

Tarteletter m høns i asparges

2 slags ost m tilbehør

Brød og smør

Kage

Pris: 288 kr. pr. pers. 

Røræg, bacon og brunchpølser

Koldrøget laks med rygeostcreme

Græsk yoghurt rørt med skovbær, honning og Ristede kerne

Skinke og rullepølse

Lun leverpostej med champignon og bacon

2 slags marmelade

Skæreost, brie og blåskimmel ost

Frisk frugt

Amerikanske pandekager med ahornsirup

Brunsviger

Frisk brød

Kaffe og the

Hjemmelavet smoothies

Mousserende vin

Tilkøb:

Juice 20 kr. pr pers.

Min 15. pers. 325 kr. pr. person. 

Varmrøget laks m. spidskålssalat og rygeostcreme

Serrano m soltørret tomat, feta og kerner

Quiche lorraine

Unghanebryst i flødesauce m urter

Rosastegt kalveculotte m årstidens grønt og skysauce

Stegte petit kartofler m urter

2x salat

Ost m tilbehør

Fynsk æblekage

Brød og smør

Min. 15 pers. 395 kr. pr. pers. 

3-retters menu til selskaber

Forret

Klassisk rejecocktail
129 kr.

Tarteletter med høns i asparges
92 kr.

Varmrøget laks m spidskålssalat og rygeostcreme
129 kr.

Serrano med soltørret tomat, feta, kerner og grønt
119 kr.

Okse carpaccio m ruccola og parmesan
129 kr.

 

Hovedret:

Rosastegt kalveculotte med årstidens grønt, stegte petit kartofler og skysauce
235 kr.

Helstegt oksefilet med årstidens grønt, stegte petit kartofler og skysauce
248 kr.

Kalvesteg steg som vildt m waldorfsalat, asier, tyttebær, stegte kartofler og vildt sauce
225 kr.

Flødebraiseret unghanebryst m årstidens grønt, stegte petit kartofler og braiser sauce
228 kr.

 

Dessert:

Fynsk æblekage
85 kr.

Islagkage med fragilité og bagt marcipan
108 kr.

Panna cotta med marinerede bær
85 kr.

Trifli med årstidens bær
92 kr.

Citronfromage med flødeskum
98 kr.

 

Natmad:

Klassisk pølsebord
125 kr.

Klassisk ostebord
135 kr.

Asparges suppe
118 kr.

Frikadeller og kold kartoffelsalat
150 kr. 

Kold kartoffelsalat
Hvide kogte kartofler
Pommes frites
Rösti kartofler
Rødvin sauce
Bearnaise sauce
Græsk salat
Bønne salat
Cæsar salat
Broccoli salat
Pasta salat
Tomat salat med mozzarella
Brød og smør
Småkager/sødt (2 småkage, 1 chokolade)
velkomst med snacks (grissini)
 

Grøntsagstærte
Lille salatbar (5 ting)
Kransekage (2 stk.)
Lagkage
Lun leverpostej m champignon og bacon
Fiskefilet

Frikadeller m surt
Tunmousse
Mørbradbøf al a creme
Serrano skinke m soltørret tomat, feta og kerne
Varmrøget laks m spidskålssalat og rygeostcreme
Koldrøget laks m røræg
Stor salatbar (8 ting)
Restaurant Ærø´s islagkage
Citron fromage
Fynsk æblekage
Æble crumble
Panna cotta med marinerede bær
Klassisk isdessert

Skal vælges til hele selskabet. 

Ønsker til borddækning og bordopstilling

Man kan aftale med betjeningen, hvordan bordopstillingen skal være og farver på duge og servietter samt bordpynt.