Hold jeres fest her på Restaurant Ærø og få en hyggelig oplevelse i vores historiske stuer. Vores restaurant kan rumme selskaber fra 15 til 55 personer. Vores mad er god traditionel dansk mad med til tider et moderne pift, og vi er også åbne for jeres idéer.
Med vores selskabskort har I mulighed for at vælge en selskabspakke, en buffet eller I kan plukke ud fra vores a la carte til selskaber.
Ring og lav en aftale. Ring på 41 20 09 76 eller skriv på mail: restaurant@hotel-aeroe.dk. Vi vejleder omkring gerne om både vine, mad og bordopstilling. Vi ser frem til at høre fra jer.
Normal pris: 1311 kr. pr. pers
Pakke pris 1095 kr. pr. pers.
Normal pris: 898 kr. pr. pers.
Pakke pris : 825 pr. pers.
Hvide sild med karrysalat
Fiskefilet m citron og remoulade
Æg m rejer og mayonaise
Lun leverpostej m champignon og bacon
Tarteletter m høns i asparges
2 slags ost m tilbehør
Brød og smør
Kage
Pris: 288 kr. pr. pers.
Røræg, bacon og brunchpølser
Koldrøget laks med rygeostcreme
Græsk yoghurt rørt med skovbær, honning og Ristede kerne
Skinke og rullepølse
Lun leverpostej med champignon og bacon
2 slags marmelade
Skæreost, brie og blåskimmel ost
Frisk frugt
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Brunsviger
Frisk brød
Kaffe og the
Hjemmelavet smoothies
Mousserende vin
Tilkøb:
Juice 20 kr. pr pers.
Min 15. pers. 325 kr. pr. person.
Varmrøget laks m. spidskålssalat og rygeostcreme
Serrano m soltørret tomat, feta og kerner
Quiche lorraine
Unghanebryst i flødesauce m urter
Rosastegt kalveculotte m årstidens grønt og skysauce
Stegte petit kartofler m urter
2x salat
Ost m tilbehør
Fynsk æblekage
Brød og smør
Min. 15 pers. 395 kr. pr. pers.
Klassisk rejecocktail
129 kr.
Tarteletter med høns i asparges
92 kr.
Varmrøget laks m spidskålssalat og rygeostcreme
129 kr.
Serrano med soltørret tomat, feta, kerner og grønt
119 kr.
Okse carpaccio m ruccola og parmesan
129 kr.
Rosastegt kalveculotte med årstidens grønt, stegte petit kartofler og skysauce
235 kr.
Helstegt oksefilet med årstidens grønt, stegte petit kartofler og skysauce
248 kr.
Kalvesteg steg som vildt m waldorfsalat, asier, tyttebær, stegte kartofler og vildt sauce
225 kr.
Flødebraiseret unghanebryst m årstidens grønt, stegte petit kartofler og braiser sauce
228 kr.
Fynsk æblekage
85 kr.
Islagkage med fragilité og bagt marcipan
108 kr.
Panna cotta med marinerede bær
85 kr.
Trifli med årstidens bær
92 kr.
Citronfromage med flødeskum
98 kr.
Klassisk pølsebord
125 kr.
Klassisk ostebord
135 kr.
Asparges suppe
118 kr.
Frikadeller og kold kartoffelsalat
150 kr.
Kold kartoffelsalat
Hvide kogte kartofler
Pommes frites
Rösti kartofler
Rødvin sauce
Bearnaise sauce
Græsk salat
Bønne salat
Cæsar salat
Broccoli salat
Pasta salat
Tomat salat med mozzarella
Brød og smør
Småkager/sødt (2 småkage, 1 chokolade)
velkomst med snacks (grissini)
Grøntsagstærte
Lille salatbar (5 ting)
Kransekage (2 stk.)
Lagkage
Lun leverpostej m champignon og bacon
Fiskefilet
Frikadeller m surt
Tunmousse
Mørbradbøf al a creme
Serrano skinke m soltørret tomat, feta og kerne
Varmrøget laks m spidskålssalat og rygeostcreme
Koldrøget laks m røræg
Stor salatbar (8 ting)
Restaurant Ærø´s islagkage
Citron fromage
Fynsk æblekage
Æble crumble
Panna cotta med marinerede bær
Klassisk isdessert
Skal vælges til hele selskabet.
Man kan aftale med betjeningen, hvordan bordopstillingen skal være og farver på duge og servietter samt bordpynt.