Tilbuddet på søndags frokostbuffet gælder kun til buffet, og ikke a la carte.
Det er kun muligt at bestille a la carte om søndagen til frokost, hvis man er et selskab på min. 10. pers. og har bestilt samlet på forhånd.
4 kolde
Hvide sild med karrysalat
Æg og rejer
Varmrøget laks med rygeostcreme
Rullepølse med sky og rødløg
3 lune
Panko-paneret fiskefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Lun leverpostej med champignon og bacon
2 slags salat
Dagens ost med tilbehør
Sødt
Brød og smør
Og måske en lille overraskelse eller to.
DKK 248,- pr. person
Tilbud gælder hver torsdag, fredag, lørdag og søndag i januar og februar måned fra den 17. januar 2025.
Rejecocktail
med sprød salat, asparges, rejer og hotel Ærøs cocktaildressing. Serveres med brød og smør.
Gammeldags oksesteg
servers med bønnebuketter med bacon, glaserede perleløg og asier, kogte hvide kartofler og kraftig skysauce
Fynsk æblekage
med makroner, flødeskum og hasselnødder
Hovedret frokost DKK 178,- / aften DKK 198,- pr. person
Tilkøb:
Forret DKK 65,- pr. person
Dessert DKK 65,- pr. person
Gældende fra den 20. januar hver mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 17.00 i januar og februar måned.
Stegt flæsk
Hertil hvide kartofler, persillesauce med masser af
friskhakket persille & syltede rødbeder
DKK 198,- pr. person
Mulighed for seperat lokale. Indhent pris.