Søndags frokostbuffet

Tilbuddet på søndags frokostbuffet gælder kun til buffet, og ikke a la carte.

Det er kun muligt at bestille a la carte om søndagen til frokost, hvis man er et selskab på min. 10. pers. og har bestilt samlet på forhånd.

4 kolde

Hvide sild med karrysalat

Æg og rejer

Varmrøget laks med rygeostcreme

Rullepølse med sky og rødløg

 

3 lune

Panko-paneret fiskefilet med remoulade og citron

Tarteletter med høns i asparges

Lun leverpostej med champignon og bacon

 

2 slags salat

Dagens ost med tilbehør

Sødt

Brød og smør

Og måske en lille overraskelse eller to.

DKK 248,- pr. person

Vinter tilbud

Tilbud gælder hver torsdag, fredag, lørdag og søndag i januar og februar måned fra den 17. januar 2025. 

Rejecocktail
med sprød salat, asparges, rejer og hotel Ærøs cocktaildressing. Serveres med brød og smør.

Gammeldags oksesteg
servers med bønnebuketter med bacon, glaserede perleløg og asier, kogte hvide kartofler og kraftig skysauce

Fynsk æblekage
med makroner, flødeskum og hasselnødder

Hovedret frokost DKK 178,- / aften DKK 198,- pr. person

Tilkøb:

Forret DKK 65,- pr. person
Dessert DKK 65,- pr. person

Stegt flæsk ad libitum

Gældende fra den 20. januar hver mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 17.00 i januar og februar måned.

Stegt flæsk 
Hertil hvide kartofler, persillesauce med masser af
friskhakket persille & syltede rødbeder

DKK 198,- pr. person

Mulighed for seperat lokale. Indhent pris.