Menukort

Hotel Ærøs frokostkort

Fra kl. 11.30 til 17.00

Hvis du ønsker frokost om søndagen, gælder vores søndagsbuffet. Du kan se tilbuddet her.

  • Sildetallerken DKK 188,-

    Marinerede sild med karrysalat, kryddersild med løgkompot og smilende æg serveres med bagerens rugbrød

  • Frokost platte DKK 278,-

    Marinerede sild med karrysalat, æg og rejer, panko-paneret fiskefilet med remoulade og citron, tartelet med høns i asparges og brie med tilbehør. Serveres med bagerens rugbrød

  • Stjerneskud DKK 208,-

    Stegt fiskefilet, hvidvinsdampet fiskefilet, rejer, koldrøget laks, krabbesalat og Hotel Ærøs dressing.
    Serveres på ristet franskbrød.

  • Frokost Boeuf DKK 198,-

    Tykstegsbøf af kalv, serveres med dagens grønne salat, pommes frites og aioli

  • Æggekage (min. 2 pers.) Pr. person DKK 188,-

    Hotel Ærøs æggekage serveret i pande, med skåret agurk, tomat & sprødt, røget spæk. Serveres med bagerens rugbrød, rødbeder og grov sennep.

  • Fiskefilet DKK 178,-

    2 stk. varme, panko-panerede fiskefileter med rejer, citron og remoulade. Serveres med bagerens rugbrød.

  • Koldrøget laks DKK 168,-

    På bund af sprød salat, fynsk rygeostcreme & sprøde rugbrødskiks

  • Varme Tarteletter DKK 119,-

    2 stk. sprøde tarteletter med fyld af flødelegeret høns i asparges og masser af friskhakket persille.

  • Pariserbøf DKK 198,-

    Bøf af 200 gr. hakket oksekød på ristet brød med kapers, frisk revet peberrod, syltet rødbede, pickles, rødløg og æggeblomme

  • Fransk løgsuppe DKK 148,-

    Serveres med lunt ostebrød

  • Grøn salat kan bestilles uden andelår DKK 178,-

    Blandet grøn salat med stegt andelår, vindruer, blåskimmelcreme og valnødder

Hotel Ærøs Aftenkort

Fra kl. 17.00 til 20.30

Forretter

  • Rejecocktail DKK 154,-

    Klassisk rejecocktail, med sprød salat, asparges, rejer og Hotel Ærøs cocktaildressing. Serveres med brød og smør.

  • Koldrøget laks DKK 168,-

    På bund af sprød salat, fynsk rygeostcreme og sprøde rugbrødskiks

  • Tarteletter DKK 119,-

    2 stk. sprøde tarteletter med fyld af flødelegeret høns i asparges og masser af friskhakket persille

  • Fransk løgsuppe DKK 148,-

    Serveres med lunt ostebrød

Hovedretter

  • Wienerschnitzel DKK 258,-

    Klassisk paneret wienerschnitzel af kalveinderlår stegt i smør serveret med ”dreng” (citronskive, ansjos, kapers & frisk revet peberrod). Serveres med pommes sauteé og smørsauce

  • Boeuf af oksefilet DKK 298,-

    Serveres med pommes, årstidens grønt og bearnaisesauce

  • Stegt flæsk DKK 235,-

    Hertil hvide kartofler, persillesauce med masser af friskhakket persille & syltede rødbeder.

  • Æggekage (min. 2 pers.) Pr. person DKK 188,-

    Hotel Ærøs æggekage serveret i pande med skåret agurk, tomat & sprødt røget spæk. Serveres med bagerens rugbrød, rødbeder og grov sennep.

  • Helstegt rødspætte DKK 268,-

    Frisk pandestegt rødspætte med rogn serveret med persillesauce, syltede agurker, tomat og hvide kartofler. Størrelsen på rogn kan variere alt efter sæson.

  • Stjerneskud DKK 208,-

    Stegt og hvidvinsdampet fiskefilet, rejer, kold røget laks, krabbesalat og Hotel Ærøs dressing. Serveres på ristet franskbrød

  • Hotel Ærø gryde DKK 238,-

    Paprikagryde med svinemørbrad, bacon, perleløg, svampe, cocktailpølser og friskhakket persille serveres med pommes frites og surt

  • Herregårdsbøf DKK 248,-

    Serveres med ærter, pommes frites og bearnaisesauce.

  • Pariserbøf DKK 198,-

    Bøf af 200 gr. hakket oksekød på ristet brød med kapers, frisk revet peberrod, syltede rødbeder, pickles, rødløg og æggeblomme

  • Grøn salat kan bestilles uden andelår DKK 178,-

    Blandet grøn salat med stegt andelår, vindruer, blåskimmelcreme og valnødder

  • Grøntsagsbøf af quinoa DKK 248,-

    Serveres med dagens garniture, hvide kartofler og smørsauce med friske urter.

Hotel Ærøs Smørrebrød

Fra kl. 11.30 til 17.00
(Højtbelagt) Vælg mellem

  • DKK 98,-

    Marinerede sild med karrysalat, løg og kapers

  • DKK 98,-

    Kryddersild med løgkompot og kapers

  • DKK 98,-

    Æg og rejer med mayonnaise og citron

  • DKK 98,-

    Æg med karrysalat og bacon

  • DKK 98,-

    Æg med tomat og mayonnaise

  • DKK 98,-

    Roastbeef med remoulade, ristede løg og surt

  • DKK 98,-

    Klassisk ostemad med hjemmelavet kompot

  • DKK 98,-

    Dyrlægens natmad

  • DKK 98,-

    Hamburgerryg med italiensk salat

  • DKK 98,-

    Rullepølse med løg og sky

  • DKK 98,-

    Lun leverpostej med rødbeder og sprød bacon

  • DKK 98,-

    Lun frikadelle med hjemmelavet rødkål

  • DKK 98,-

    Lun hakkebøf med spejlæg og bløde løg

  • DKK 98,-

    Franskbrød med rejer, mayonnaise og citron

  • DKK 98,-

    Franskbrød med røget laks og rygeostcreme

Snacks

Serveres hele dagen

  • Pommes frites med aioli DKK 65,-

  • Saltbræt DKK 85,-

    Peanuts, soyamandler, saltstænger og rejechips (nok til to)

  • Charcuteri-bræt DKK 168,-

    Trøffelsalami, serranoskinke, vesterhavsost, fyldt brie, oliven, pesto, soltørrede tomater. Serveres med brød og smør

  • Oliven DKK 45,-
  • Brød og smør DKK 45,-

Forespørg ophold
Jan Hurtigkarl

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Forespørg Golfophold

Forespørg på dit Golfophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Hotel Ærø – Information om åbningstider og kontakt

Hotel Ærøs restaurant holder lukket fra fredag den 20. december 2024 kl. 15.00 til fredag den 17. januar 2025 kl. 11.30.

Overnatning tilbydes i denne periode, dog uden morgenmad.

For booking, og øvrige henvendelser kontakt os venligst på:
post@hotel-aeroe.dk eller 6221 0760.

Vi ønsker jer alle et godt nytår.