Aktiv ferie

Ø-hop i havkajak på smukke Svendborgsund

Oplev Sydfyns smukke havområder i kajakMedbring enten din egen kajak eller lej en til turen, gennem nicusnature, som også vil være behjælpelig med turforeslag mm.

Cykelferie for alle

Se Sydfyn på 2 hjul og oplev noget af Danmarks flotteste natur.Du er velkommen til selv at medbringe cykel.Det vil også være muligt at leje El-cykler, dog ikke på hotellet.Udforsk alle små-ørerne i astadigt tempo eller besøg skov og strand i nærområdet.

Golf i den skønneste natur ved det Sydfynske øhav

Hvis du er typen som interesserer dig for golf, så har du mulighed for at spille mens du opholder dig på Sydfyn.Besøg nogle af Sydfyns bedste golfbaner i Faaborg, Svendborg og på langeland.

Vandreture på Øhavets fantastiske naturstier

Det Sydfynske Øhav er en af Danmarks mest alsidige, unikke og smukke vandredestinationer; om du vil vandre i flere dage, gå med eller uden bagage eller blot vil krydre din weekend eller ferie med en god kort eller lang travetur.

Der er ligeledes masser af gode gå- og traveture på små-øerne, som nemt kan kombineres fx med et Øhop og overnatning på de små øer.

Morgenbadning ved Svendborg Lystbådhavn

Til de morgenfriske så har du muligheden for at kunne morgenbade i smukke Svendborgsund.Stranden ligger 5 minutters gåafstand fra hotellet.Det er en sandstrand, som ligger tæt Svendborg Lystbådehavn og der er omkring 700 meter til stranden fra Hotel Ærø.

Gå- og løberuter i Svendborg

Er man typen som motionsløber eller ønsker man en hyggelig gåtur langs Svendborgsund, så vil man kunne få udleveret kort over en smuk rute fra Hotel Ærø til Christiansminde strand.

Ruten byder på en tur langs Svendborg havn og slutter ved Christiansminde strand hvor man via. et stisytem kan gå med skov på den ene side og Svendborgsund på den anden side. Ved Christiansminde strand er der mulighed for at kunne bade og der er også en badebro man kan benytte sig af.

For mere information henvend dem i receptionen på Hotel Ærø.

Weekendophold 1 dag

Pris DKK 1.595,- pr. person i delt standardværelse

Enkeltværelsespris: 2.095 DKK

Kan ikke bookes i juli og august

For booking af mere end 5 værelser kontaktes hotellet direkte.