Hold jeres fest her på Restaurant Ærø og få en hyggelig oplevelse i vores historiske stuer. Vores restaurant kan rumme selskaber fra 15 til 55 personer. Vores mad er god traditionel dansk mad med til tider et moderne pift, og vi er også åbne for jeres idéer.
Med vores selskabskort har I mulighed for at vælge en selskabspakke, en buffet eller I kan plukke ud fra vores a la carte til selskaber.
Ring og lav en aftale. Ring på 41 20 09 76 eller skriv på mail: restaurant@hotel-aeroe.dk. Vi vejleder omkring gerne om både vine, mad og bordopstilling. Vi ser frem til at høre fra jer.
Pakke pris 1.345 kr. pr. pers.
Pakke pris : 945 pr. pers.
Hvide sild med karrysalat
Fiskefilet m citron og remoulade
Æg m rejer og mayonaise
Lun leverpostej m champignon og bacon
Tarteletter m høns i asparges
2 slags ost m tilbehør
Brød og smør
Kage
Pris: 298 kr. pr. pers.
Røræg, bacon og brunchpølser
Koldrøget laks med rygeostcreme
Græsk yoghurt rørt med skovbær, honning og ristede kerne
Hamburgerryg og rullepølse
Lun leverpostej med champignon og bacon
2 slags marmelade
Skæreost, brie og blåskimmel ost
Frisk frugt
Amerikanske pandekager med ahornsirup
Brunsviger
Frisk brød
Kaffe og the
Hjemmelavet smoothies
Mousserende vin
Tilkøb:
Juice 20 kr. pr pers.
Min 15. pers. 335 kr. pr. person.
Varmrøget laks m. spidskålssalat og rygeostcreme
Serrano m soltørret tomat, feta og kerner
Små lune tærter
Flødebraiseret kyllingebryst med urter
Rosastegt kalveculotte m årstidens grønt og skysauce
Stegte petit kartofler m urter
2x salat
Ost med tilbehør
Fynsk æblekage
Brød og smør
Min. 15 pers. 400 kr. pr. pers.
Klassisk rejecocktail
154 kr.
Tarteletter med høns i asparges
119 kr.
Varmrøget laks m spidskålssalat og rygeostcreme
139 kr.
Serrano med soltørret tomat, feta, kerner og grønt
129 kr.
Okse carpaccio m ruccola og parmesan
159 kr.
Rosastegt kalveculotte med årstidens grønt, stegte petit kartofler og skysauce
265 kr.
Helstegt oksefilet med årstidens grønt, stegte petit kartofler og skysauce
288 kr.
Kalvesteg steg som vildt m waldorfsalat, asier, tyttebær, stegte kartofler og vildt sauce
225 kr.
Flødebraiseret unghanebryst m årstidens grønt, stegte petit kartofler og braiser sauce
248 kr.
Fynsk æblekage
95 kr.
Islagkage med fragilité og bagt marcipan
138 kr.
Panna cotta med marinerede bær
105 kr.
Trifli med årstidens bær
95 kr.
Citronfromage med flødeskum
105 kr.
Klassisk pølsebord
125 kr.
Klassisk ostebord
135 kr.
Asparges suppe
118 kr.
Frikadeller og kold kartoffelsalat
150 kr.
Kold kartoffelsalat
Hvide kogte kartofler
Pommes frites
Rødvin sauce
Græsk salat
Bønne salat
Cæsar salat
Broccoli salat
Pasta salat
Tomat salat med mozzarella
Brød og smør
Småkager/sødt (2 småkage, 1 chokolade)
Grøntsagstærte
Lille salatbar (5 ting)
Kransekage (2 stk.)
Lagkage
Lun leverpostej m champignon og bacon
Fiskefilet
Bernaisesauce
Frikadeller m surt
Tunmousse
Mørbradbøf al a creme
Serrano skinke m soltørret tomat, feta og kerne
Varmrøget laks m spidskålssalat og rygeostcreme
Koldrøget laks m røræg
Stor salatbar (8 ting)
Skal vælges til hele selskabet.
Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.
Forespørg på dit Golfophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.
Hotel Ærø – Information om åbningstider og kontakt
Hotel Ærøs restaurant holder lukket fra fredag den 20. december 2024 kl. 15.00 til fredag den 17. januar 2025 kl. 11.30.
Overnatning tilbydes i denne periode, dog uden morgenmad.
For booking, og øvrige henvendelser kontakt os venligst på:
post@hotel-aeroe.dk eller 6221 0760.
Vi ønsker jer alle et godt nytår.