Gourmetophold

Sydfynsk gourmetophold

Glæd dig til en kulinarisk rejse på Sydfyn, hvor nogle af Danmarks mest anerkendte kokke indtager køkkenet på Hotel Ærø i Svendborg.
Over tre weekender i 2026 kan du opleve unikke smagsoplevelser, når Erwin Lauterbach , Søren Gericke & Claus Holm samt Jan Hurtigkarl  hver især sætter deres personlige præg på menuen.
Hver aften byder på en udsøgt 4-retters middag, hyggelig stemning og en overnatning i hjertet af Svendborg – alt sammen krydret med passion, håndværk og smagen af det sydfynske.

Gourmet mad med Erwin Lauterbach

Erwin Lauterbach d. 20 eller 21 februar 2026

Som kok lever jeg af at sælge smag og den sidder, for mig, især i grøntsager, så de er udgangspunktet i mine retter hele året. Jeg tror på, at et godt måltid er meget mere end maden – og den oplevelse glæder jeg mig til at være med til at skabe, når jeg skal kokkerere i Svendborg.

  • Opholdet inkluderer:
  • ankomst d. 20. eller 21. februar 2026
  • Kaffe og kage kl. 15
  • 4-retters menu kl. 18
  • 1 overnatning
  • Morgenbuffet kl. 7-10
  • Pris Pr. person 1195,-

Gourmet mad med Søren Gericke & Claus Holm

Søren Gericke & Claus Holm d. 20 eller 21 marts 2026

Når magi og kærlighed mødes, håndværk og smag, venskab og respekt, så lever vi, og vi er lige der hvor kærligheden gror og bor. Kom og smag når det lokale går op i en højere enhed, og vi serverer mad fra gamle dage i nye klæder; Gericke og Holm går i køkkenet sammen, og laver mad så englene synger – vi kan i hvert fald høre dem. Det er lokalt, og det er smagen af det sydfynske og de gode gamle dage.

  •  Opholdet inkluderer: 
  • Ankomst d. 20. eller 21. marts 2026
  • Kaffe og kage kl. 15
  • 4-retters menu kl. 18
  • 1 overnatning
  • Morgenbuffet kl. 7-10
  • Pris Pr. person 1195,-

Gourmet mad med Jan Hurtigkarl

Jan Hurtigkarl d. 10 eller 11. april 2026

Michelin-kokken gæster Hotel Ærø
Den opfindsomme og personlige Jan Hurtigkarl kan bryste sig af flere anerkendelser og restaurationer igennem årene — den seneste med Jakob Mielke på Frederiksberg. Her bliver de danske råvarer leget med, udfordret og re-designet under nyskabelsen af de traditionelle retter.

  • Opholdet inkluderer:
  • ankomst d. 10. eller 11. april 2026
  • Kaffe og kage kl. 15
  • 4-retters menu kl. 18
  • 1 overnatning
  • Morgenbuffet kl. 7-10
  • Pris Pr. person 1195,-

Forespørg ophold
Erwin Lauterbach

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Forespørg ophold
Søren Gericke og Claus Holm

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Forespørg ophold
Jan Hurtigkarl

Forespørg på dit ophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Forespørg Golfophold

Forespørg på dit Golfophold her. Bemærk venligst, at dette kun er en forespørgsel. Bookingen er først endelig bekræftet når hotellet har sendt en bekræftelse retur.

Hotel Ærø – Information om åbningstider og kontakt

Hotel Ærøs restaurant holder lukket fra fredag den 20. december 2024 kl. 15.00 til fredag den 17. januar 2025 kl. 11.30.

Overnatning tilbydes i denne periode, dog uden morgenmad.

For booking, og øvrige henvendelser kontakt os venligst på:
post@hotel-aeroe.dk eller 6221 0760.

Vi ønsker jer alle et godt nytår.