Et weekendophold 2023 på Hotel Ærø inkluderer

Weekendophold/byferie 2 dage

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2x morgenbuffet
  • Kaffe og kage på ankomstdagen
  • 2 retters og 3 retters middag

Kan ikke bookes i juli og august

Pris pr. person i delt standard dobbeltværelse: 1475 DKK

Tillæg for enkeltværelse: 400 DKK

For booking af mere end 5 værelser kontaktes hotellet direkte.

Glem travlhed og hverdag på Hotel Ærø

Når tempoet er højt, og den ene dag tager den næste, kan hverdagen blive uoverskuelig og presset. Her gør et weekendophold underværker. På blot en weekend kan man nå at få mange oplevelser i naturens tegn med hinanden. Det giver fornyet energi til dig og din ledsager. Savner du tid til fordybelse, gode bøger, samtaler eller romantik, giver et weekendophold dig den pause fra hverdagen, du trænger til.

En skøn gave at få

Fortjener dine forældre, kæreste eller ven/veninde et afbræk fra travlheden, er et weekendophold en gave, de vil huske længe. Giv dine forældre en skøn oplevelse i bryllupsgave eller tag din egen partner under armen og glem madpakker, regninger og fritidsaktiviteter for en stund. Et weekendophold giver mulighed for at dyrke jeres interesser eller blot at slappe af i dejligt selskab. Det er også en perfekt måde at pleje de vigtige venskaber uden forstyrrelse fra familie og arbejde. Nyd en weekend på Hotel Ærø i Svendborg og vend tilbage til dagligdagen med fornyet energi.

Oplevelser, du kan få på en weekend

I området omkring os på Hotel Ærø er der rig mulighed for skønne naturoplevelser til fods eller kørende, og det sydfynske øhav byder på masser af eventyr. Færgen, der ligger lige uden for vores dør, tager jer med til smukke Ærø og Skarø, hvor I kan tilbringe dagen. Eller sæt kursen mod Tåsinge og Langeland og gå på opdagelse i landskabet og de mange hyggelige byer. I kan også blive i Svendborg og udforske byen, som er kåret som Danmarks hyggeligste handelsby 2017/18.

Hør mere om weekendophold hos os

Har du spørgsmål til hotellet, nærområdet og mulige aktiviteter, så ring til os på 62 21 07 60 og hør mere. Vi svarer med glæde på spørgsmål og giver vores anbefalinger til et hyggeligt weekendophold hos os på Hotel Ærø i dejlige Svendborg. Alternativt kan du sende os en mail på post@hotel-aeroe.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Weekendophold/byferie 1 dag

Kan også bookes midt på ugen (kan ikke bookes i juli og august)

  • 1x nat i dobbeltværelse
  • 1 x morgenbuffet
  • Kaffe og kage
  • 3 retters middag

Pris pr. person i delt standard dobbeltværelse: 895 DKK

Tillæg for enkeltværelse: 200 DKK