Selskabsmenu

Restaurant Ærøs selskabsmenu.

Hold jeres fest her på Restaurant Ærø og få en hyggelig oplevelse i vores historiske stuer. Vi kan rumme selskaber fra 10 personer og op til 65 personer i vores restaurant og vores selskabslokale Færgegården, som ligger i forlængelse af restauranten. Vores mad er god traditionel dansk mad med til tider et moderne pift og vi er også åbne for jeres ideer. Med vores selskabskort har i mulighed for at vælge en hel pakke med vores helaftensarrangement, men i kan også plukke ud af vores forret-hovedret-dessertkort eller vælge en af vores buffeter. Vi skal dog lige gøre opmærksom på at vores buffeter er fra minimum 10 personer og opefter.

Ring og lav en aftale på 41 20 09 76 eller skriv til os på vores mail: mail@restaurant-aeroe.dk. Så sætter vi os ned og vejleder omkring alt fra vine til blomster, mad til bordopstilling. Vi ser frem til at høre fra jer.

 

Helaftensarrangement:

Velkomst

3 retter valgt fra selskabsmenuen

Husets hvid-, rød- og dessertvin ad libitum under middagen

Kaffe/te m. kransekage og 1 avec

Max 7 timer.

Pris fra: kr. 895,- pr. couv.
Tillæg ved enkelte hovedretter.

Natmad og fri bar kan tilkøbes.

 

Brunch:

  • Røræg, bacon & brunchpølser
  • Koldrøget laks med rygeostcreme
  • Græsk yoghurt rørt med skovbær, honning og ristede græskarkerner
  • Svendborgskinke & Rullepølse
  • Lun leverpostej med champignon & bacon
  • 2 slags marmelade
  • Skæreost, brie & rygeostsalat
  • Frisk frugt
  • Amerikanske pandekager med ahornsirup
  • Brunsviger
  • Hjemmebagt brød
  • Kaffe & the
  • Smoothies
  • Champagne

Pris: kr. 298,- pr. couv

 

Klassisk Frokostbuffet:

  • Hvide sild med karrysalat
  • Fiskefilet m/ citron og remoulade
  • Æg m/ mayonnaise og rejer
  • Lun leverpostej m/ ristede champignon og bacon
  • Tarteletter m/ høns i asparges
  • Ost
  • Hjemmebagt brød og kage

Pris: kr. 238,- Pr. couv.

 

Ærøs buffet:

  • Varmrøget laks med stuvet spinat
  • Svendborgskinke med soltørret tomat, feta og pinjekerner
  • Tatar på rugbrød
  • Helstegt oksefilet m/årstidens grønt, stegte kartofler & skysauce
  • 2 x salat
  • Oste med tilbehør eller trifli
  • Hjemmebagt brød

Pris: kr. 278,- Pr. couv.

 

Aftenbuffet 1:

  • Kålsalat m/ varmrøget laks og granatæble. Hertil peberodscreme
  • Unghanebryst i fløde m/ hvidløg og krydderurter.
  • Rosastegt kalveculotte m/ porre timbale
  • Stegte petit kartofler m/ krydderurter
  • 2 x salat
  • Dessert
  • Hjemmebagt brød

Pris: kr. 268,- Pr couv.

 

Forretter tallerken serveret:

  • Klassisk rejecocktail m/ hjemmelavet cocktaildressing
    • Pris: kr. 108,- Pr. couv.
  • Varmrøget laks m/ flødestuvet spinat –
    • Pris: kr. 118,- Pr. couv.
  • Koldrøget laks m/ urtecreme
    • Pris: kr. 98,- Pr. couv.
  • Carpaccio m/ ruccola, capers, parmesan ost og vinaigrette
    • Pris: kr. 108,- Pr. couv.
  • Gravad laks m/ rævesauce
    • Pris. Kr. 98,- Pr. couv.
  • Aspargessuppe med kødboller
    • Pris: kr. 98,- Pr. couv.
  • Tarteletter med høns i asparges
    • Pris. Kr. 82,- Pr. couv.
  • Ananasring med hønsesalat
    • Pris. Kr. 82,- Pr. couv.

 

Hovedretter fadserveret 2 gange:

  • Glaceret skinke m/ flødekartofler
    • Pris: kr. 162,- Pr. couv.
  • Rosastegt kalveculotte m/ porretimbale, hvide kartofler og hvidvinssauce
    • Pris: kr. 188,- Pr. couv.
  • Helstegt kalvefilet m/ stegte svampe, persillerod, stegte kartofler og rødvinssky
    • Pris: kr. 208,- Pr. couv.
  • Oksefilet med ærter francaise, bearnaise, stegte kartofler og kryddersmør.
    • Pris: kr. 228,- Pr. couv.
  • Urtebagt slethvar med hvide kartofler og hvidvinssauce.
    • Pris: kr. 218,- Pr. couv.
  • Helstegt oksemørbrad med salat, sauté m/ bønner, perleløg & portvinssauce
    • Pris: kr. 248,- Pr. couv.
  • Gammeldags oksesteg m/ glaserede perleløg, gulerødder, hvide kartofler og sauce af fonden
    • Pris: kr. 178,- Pr. couv.
  • Kalvesteg stegt som vildt m/ waldorfsalat, asier, tyttebær, stegte kartofler og vildt sauce
    • Pris: kr. 188,- Pr. couv.
  • Flæskesteg med rødkål, surt, brunede kartofler og sauce.
    • Pris: kr. 178,- Pr. couv.

 

Desserter tallerkenserveret:

  • Creme Brulee
    • Pris: kr. 88,- Pr. couv.
  • Pandekager m/ choko-orangecreme, nøddekrokant og vanilleis
    • Pris: kr. 68,- Pr. couv.
  • Citronfromage m/ flødeskum og kandisseret citron
    • Pris: kr. 68,- Pr. couv.
  • Gateau marcel is
    • Pris: kr. 88,- Pr. couv.
  • Nøddekurv med is
    • Pris: kr. 72,- Pr. couv.
  • Trifli med jordbær og rabarber
    • Pris: kr. 78,- Pr. couv.
  • Indbagt is
    • Pris: kr. 72,- Pr. couv.
  • Pærer Belle Helène
    • Pris: kr. 88,- Pr. couv.

 

Man kan aftale med betjeningen, hvordan bordopstillingen skal være og farver på duge og servietter samt bordpynt.