Hold jeres fest her på restaurant Ærø og få en hyggelig oplevelse i vores historiske stuer. Vi kan rumme selskaber fra 15 personer og op til 55 personer i vores restaurant. Vores mad er god traditionel dansk mad med til tider et moderne pift og vi er også åbne for jeres ideer.
Med vores selskabskort har i mulighed for at vælge en hel pakke med vores helaftensarrangement, men i kan også plukke ud af vores forret-hovedretdessertkort eller vælge en af vores buffeter. Vi skal dog lige gøre opmærksom på at vores buffeter og arrangementer har et minimum.
Ring og lav en aftale på restauranten tlf. på 41 20 09 76 eller skriv til restauranten på mail: restaurant@hotel-aeroe.dk. Så sætter vi os ned og vejleder omkring alt fra vine til mad og bordopstilling. Vi ser frem til at høre fra jer.
Helaftensarrangement
- Velkomst
- 3 retter valgt fra selskabsmenuen
- Husets hvid-, rød- og dessertvin ad libitum under middagen
- Kaffe/te m. kransekage og 1 avec
Tillæg ved oksemørbrad og oksefilet på Kr. 45,- pr couv.
Natmad og fri bar kan tilkøbes.
Max 7 timer.
Pris fra: Kr. 965,- pr. couv.
Brunch
- Røræg, bacon & brunchpølser
- Koldrøget laks med rygeostcreme
- Græsk yoghurt rørt med skovbær, honning og ristede græskarkerner
- Skinke & Rullepølse
- Lun leverpostej med champignon & bacon
- 2 slags marmelade – Skæreost, brie & blå ost
- Frisk frugt – Amerikanske pandekager med ahornsirup
- Brunsviger
- Friskt brød
- Kaffe & the
- Hjemmelavet smoothies
- Mousserende vin Tilkøb
- Juice Kr. 20.- Pr. couv.
Min. 15 serveres fra kl. 11:00-15:00
Pris: Kr. 325,- pr. couv
Klassisk Frokostbuffet
- Hvide sild med karrysalat
- Fiskefilet m/ citron og remoulade
- Æg m/ mayonnaise og rejer
- Lun leverpostej m/ ristede champignon og bacon
- Tarteletter m/ høns i asparges
- 2 slags ost m/ tilbehør
- Frisk brød og kage
Serveres fra kl. 11:30 til 16:00
Pris: Kr. 268,- Pr. couv. Min. 15 couv.
Ærøs buffet
- Varmrøget laks med stuvet spinat
- Parmaskinke med soltørret tomat, feta og pinjekerner
- Quiche lorraine
- Helstegt oksefilet m/årstidens grønt, stegte kartofler & skysauce
- 2 x salat
- Oste m/tilbehør
- Frisk brød Tilkøb
- Trifli Kr. 58,- pr. couv.
Serveres fra kl. 11:30.
Pris: Kr. 335,- pr. couv. Min. 15 couv.
Aftenbuffet 1
- Spidskålsalat m/ varmrøget laks og granatæble. Hertil peberodscreme
- Unghanebryst i flødesauce m/ hvidløg og krydderurter
- Rosastegt kalveculotte m/ porre timbale
- Stegte petit kartofler m/ krydderurter
- Quiche lorraine
- Fynsk Æblekage
- Frisk bagt brød
Pris: Kr. 315,- pr. couv. Min. 15 personer. Serveres fra kl. 17:00
Forretter tallerken serveret
Klassisk rejecocktail m/ cocktaildressing
Pris: kr. 108,- Pr. couv. –
Varmrøget laks m/ flødestuvet spinat
Pris: kr. 128,- Pr. couv.
Koldrøget laks m/ urtecreme
Pris: kr. 108,- Pr. couv.
Årstidens suppe (spørg)
Pris: kr. 98,- Pr. couv.
Tarteletter med høns i asparges
Pris. Kr. 92,- Pr. couv.
Hovedretter
Rosastegt kalveculotte m/ porretimbale, hvide kartofler og hvidvinssauce
Pris: kr. 215,- Pr. couv.
Helstegt kalvefilet m/ stegte svampe, persillerod, stegte kartofler og rødvinssky
Pris: kr. 235,- Pr. couv.
Oksefilet m/ årstiden grønt, bearnaise, stegte kartofler.
Pris: kr. 248,- Pr. couv.
Helstegt oksemørbrad m/ årstiden grønt & portvinssauce
Pris: kr. 278,- Pr. couv.
Gammeldags oksesteg m/ glaserede perleløg, gulerødder, hvide kartofler og sauce af fonden
Pris: kr. 205,- Pr. couv.
Kalvesteg stegt som vildt m/ waldorfsalat, asier, tyttebær, stegte kartofler og vildt sauce
Pris: kr. 205,- Pr. couv.
Flæskesteg med rødkål, surt, brunede kartofler og sauce
Pris: kr. 205,- Pr. couv.
Desserter tallerkenserveret
Creme Bruleé
Pris: kr. 105,- Pr. couv.
Pandekager m/ choko-orangecreme, nøddekrokant og vanilleis
Pris: kr. 98,- Pr. couv.
Citronfromage m/ flødeskum og kandisseret citron
Pris: kr. 88,- Pr. couv.
Gateau Marcel m/ is
Pris: kr. 105,- Pr. couv.
Nøddekurv med is
Pris: kr. 92,- Pr. couv.
Trifli med jordbær og rabarber
Pris: kr. 92,- Pr. couv.
Ønsker til borddækning og bordopstilling
Man kan aftale med betjeningen, hvordan bordopstillingen skal være og farver på duge og servietter samt bordpynt.