Hold nytårsaften på Hotel Ærø 2023/24

Glæd dig til den perfekte nytårsaften og en virkelig lækker nytårsmenu. Skulle du have lyst til at overnatte er der mulighed for tilkøb af overnatning. Se program og menu nedenfor.

Book jeres nytårsaften på post@hotel-aeroe.dk eller ring til tlf. 62 21 07 60.

 

Pris pr. person DKK 995,-

Mulighed for tilkøb af overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad DKK 1.195,- 

Book nytårsaften her

Nytårsaften med Overnatning

Når klokkerne ringer ind til 2024, hvorfor så ikke gøre det med stil og komfort? På Hotel Ærø i Svendborg tilbyder vi en uovertruffen fejring af nytårsaften kombineret med en rolig overnatning i vores hyggelige værelser. For du muligheden for tilkøb af overnatning i et dobbeltværelse inkl. morgenmad for DKK 1.195,-, kan du starte det nye år med udsigt over Svendborgs charme.

Interesseret i en uforglemmelig nytårsaften med overnatning? Kontakt os på post@hotel-aeroe.dk eller ring 62 21 07 60.

 

Nytårsaften for Par & Familien

På jagt efter det perfekte sted at fejre nytårsaften i hjertet af Svendborg? Hotel Ærø skaber den ideelle kulisse for par og familier, der ønsker en højtidelig afslutning på året. Med restauranten åbent nytårsaften, er du sikret en lækker nytårsmenu. Saml dem du holder af og skål i bobler, mens i fryder jer i festlighederne. For dem der ønsker en forlænget oplevelse, er der mulighed for overnatning i vores varme og indbydende værelser.

Nytårsaften for par og familien bliver ikke bedre end dette! Book nu på post@hotel-aeroe.dk eller ring 62 21 07 60..

Program for nytårsaften

  • Bobler og snacks til Dronnings nytårstale
  • 4 retters menu
  • Vinmenu af udsøgte vine
  • Kaffe og avec
  • Kl. 23.00: aftenen slutter. Bobler og kransekage til at nyde derhjemme eller på værelset.

 

Nytårsmenu

Bagt torsk med cremet hummerbisque, saltede mandler og urteolie

Bresaola af vildsvin med chutney af grønne tomater

Kalvemørbrad med portobellosvamp, krydderbagte rodfrugter, pommes Anna samt morkelsauce

Chokolade Panna Cotta med Baileys Granatæbler og hasselnødder