Menukort – Aftenmenu

Serveres fra kl. 17.00

FORRET
Årstidens suppe: Tjeneren vil være behjælpelig.92,-
Rejecocktail:
Rejer, salat, asparges, brød og Ærø´s cocktaildressing.
138,-
Tarteletter: 2 tarteletter med fyld af høns i asparges.88,-
Koldrøget laks:
Urtemayonnaise, fennikel, æble og radiser.
128,-
KLASSIKERNE:
Stjerneskud: Stegt og dampet fiskefilet med rejer, røget laks, salat og krabbesalat.168,-
Æggekage min 2 personer: Med røget spæk, tomat, agurk, purløg, sennep og rødbeder.162,-
Stegt saltet flæsk, hertil persillesauce, hvide kartofler og rødbeder.172,-
Stegt flæsk ad libitum +48 kr. per couv.220,-
Ærø gryde: Svinemørbrad i paprikasauce med perleløg, svampe og cocktailpølser. Hertil kartofler188,-
Helstegt rødspætte: Serveret med persillesauce og hvide kartofler.232,-
HOVEDRETTER
Wienersnitzel: Paneret kalveschnitzel med den klassiske "Dreng". (kapers, ansjos, peberrod og citron), brasede kartofler og smørsauce.228,-
Beuf Bearnaise: 200 g. oksefilet af Angus kvæg med grøntsager, pommes frites og sauce Bearnaise.258,-
Ribeye: 400g.
Ribeye af Angus fra Uruguay med dagens garniture, Pommes fondant og rødvinsglace
298,-
DET GRØNNE KORT:
Ærtesuppe
Med avocado og mozzarella
92,-
Æg florentine
Pochered æg med sauteret spinat, hollandaise og parmesanost
98,-
Quiche Lorraine
Løgtærte med blandet grøn salat
92,-
Indisk dhal
Indisk linseret med varme krydderier
158,-
SOMMERFRISTELSER FRA HAVET:
Østers - 1 stk
Fransk østers fra Girardeau
35,-
Østers - 3 stk
Franske østers fra Girardeau
99,-
Skaldyrsplatte - min 2 pers. - pr. couv.
Krabbekløer, jomfruhummer, krebs, østers og svenske håndpillede rejer. Serveret med Mayonnaise, vinagraitte og aioli
268,-
Pil selv-rejer
Grønlandske pil selv-rejer med mayonnaise og citron
128,-
Moules Frites
Klassisk tilberedte muslinger med pommes frites og aioli
158,-
DESSERT
Pandekager serveret med nødder, vaniljeis og chokolade-orangecreme88,-
Dagens dessert78,-
Gateau Marcel: Fransk Chokoladekage med årstidens sødt og knas88,-
Bananasplit: Banan med vaniljeis, flødeskum og chokoladesauce.78,-
Ostetallerken: 3 slags udvalgte Oste med tilhørende garniture.108,-
Friturestegt camembert: Serveret med solbærsyltetøj og ristet brød.88,-
Vegansk Crème Brûlée Crème Brûlée på soyamælk – serveret med bærkompot92,-
TIL KAFFEN
Småkager20,-
Kransekage32,-
Brownie eller Mazarin kage42,-