Menukort – Aftenmenu

Serveres fra kl. 17.00

FORRET
Årstidens suppe: Tjeneren vil være behjælpelig.92,-
Rejecocktail:
Rejer, salat, asparges, brød og Ærø´s cocktaildressing.
128,-
Tarteletter: 2 tarteletter med fyld af høns i asparges.88,-
Koldrøget laks:
Urtemayonnaise, fennikel, æble og radiser.
118,-
Varmrøget laks: med flødestuvet spinat og brød118,-
KLASSIKERNE:
Stjerneskud: Stegt og dampet fiskefilet med rejer, røget laks, salat og krabbesalat.164,-
Æggekage min 2 personer: Med røget spæk, tomat, agurk, purløg, sennep og rødbeder.162,-
Stegt flæsk
Stegt saltet flæsk, hertil persillesauce, hvide kartofler og rødbeder.172,-
Stegt flæsk ad libitum +48 kr. per couv.220,-
Vegetar Bøf: Med årstidens grøntsager eller salater og tapenade172,-
HOVEDRETTER
Ærø gryde: Svinemørbrad i paprikasauce med perleløg, svampe og cocktailpølser. Hertil kartofler188,-
Wienersnitzel: Paneret kalveschnitzel med den klassiske "Dreng". (kapers, ansjos, peberrod og citron), brasede kartofler og smørsauce.218,-
Helstegt rødspætte: Serveret med persillesauce og hvide kartofler.228,-
Engelsk Bøf: 200 g. oksefilet af Angus kvæg serveret med bløde løg, skysauce og hvide kartofler.238,-
Beuf Bearnaise: 200 g. oksefilet af Angus kvæg med grøntsager, pommes frites og sauce Bearnaise.248,-
DESSERT
Pandekager serveret med nødder, vaniljeis og chokolade-orangecreme88,-
Dagens dessert78,-
Gateau Marcel: Fransk Chokoladekage med årstidens sødt og knas88,-
Bananasplit: Banan med vaniljeis, flødeskum og chokoladesauce.78,-
Ostetallerken: 3 slags Unika-Oste med tilhørende garniture.108,-
Friturestegt camembert: Serveret med solbærsyltetøj og ristet brød.78,-
TIL KAFFEN
Småkager20,-
Kransekage30,-
Brownie eller Mazarin kage42,-
Fynsk Æblekage52,-
BØRNEMENU
Kyllingespyd: Serveret med pommes frites og remoulade.75,-
Fiskefilet: Med pommes frites og remoulade.75,-
Frikadellespyd: Serveret med hvide kartofler og skysauce eller pommes frites og remoulade75,-
Isdessert: 2 kugler is med chokoladesauce og frugt58,-