Et romantisk weekendophold på Hotel Ærø inkluderer

  • 1 overnatning i romantisk værelse
  • Bobler og sødt på værelset
  • 3 retters middag på Restaurant Ærø
  • 2x wellness-massage i vores Avatar Spa
  • Morgenbuffet

Kun 1.285 ,-

Pr. person i dobbeltværelse

Forkæl en, du holder af

Har du lyst til at forkæle din udkårne med romantik og luksus? Slip væk fra hverdagen og nyd hinanden på et romantisk ophold på vores dejlige hotel i Svendborg. Vi sætter rammerne med sødt og bobler på værelset, så alt, I skal gøre, er at lade kærligheden blomstre.  Med en enkelt overnatning, massage i vores Avatar Spa og 3-retters menu i vores restaurant kan I nyde hinanden og blive forelskede på ny.

Et frisk pust til hverdagen

I hverdagens travlhed kan man nemt blive optaget af sine egne udfordringer og glemme at stoppe op og værdsætte sin elskede. I glemmer måske at drømme sammen, som I gjorde det engang. Derfor er det vigtigt at holde gnisten i live med romantiske øjeblikke og oplevelser uden for hverdagens rammer. Et romantisk ophold genopliver kærligheden, forelskelsen og det følelsesmæssige bånd bliver forstærket igen. Ikke mindst får I tid til at kigge hinanden i øjnene og have dybe snakke, som I kan bruge, når I kommer hjem.

Tid til afslapning og lange gåture

Inkluderet i pakke med et romantisk ophold er en wellnessbehandling til jer begge, hvor I kan sænke skuldrene og lade alle spændinger forlade kroppen. I Avatar Spa bliver I forkælede med wellness-massage og træder ud med fornyet energi. Området i Svendborg omkring hotellet indbyder til romantiske gåture fx langs smukke Svendborgsund eller gennem den hyggelige by, så I kan fordybe jer i gode snakke og hinandens drømme.

Book et romantisk weekendophold i dag

Er det på tide at forkæle din elskede med et romantisk ophold på Hotel Ærø, så book i dag her på vores hjemmeside eller ring til os på 62 21 07 60 og hør mere. Vi står klar med anbefalinger til romantiske gåture, gastronomiske oplevelser og meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig.