Vores Efterårsophold inkluderer (kan bookes i uge 42)

  • 2 overnatninger i standardværelse inkl. stor morgenbuffet
  • 1 x 2 retters menu i Restaurant Ærø på ankomstdagen.
Kun kr. 1215,- pr. person i delt standarddobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse: + kr. 600,-

Stress af på Hotel Ærø i Svendborg

Er det tid til at trække stikket og bruge et par dage på at komme tæt på dig selv igen? Eller har du lyst til at opleve vores smukke Sydfyn? Så book et efterårsophold på vores hotel i Svendborg og få genopladet energien gennem den smukke natur samt idylliske stemning i Svendborg og de nærliggende naturskønne områder. På blot et par dage kan du nå at stoppe op og finde dig selv, så hverdagen, når den presser på igen, bliver lysere.

Oplev den sydfynske hovedstad

Et efterårsophold på Hotel Ærø giver rig mulighed for både afslapning og for at udforske det smukke landskab og den prangende natur omkring Svendborg. Tag en eftermiddag, hvor I oplever skønne Svendborgsund, de charmerende småøer i nærområdet eller tager turen til Ærø og Langeland. Har I mod på en aktiv miniferie, hjælper vi jer også gerne med stålheste og madpakker til en hyggelig cykelferie.

Kontakt Hotel Ærø I/S

Har du spørgsmål til hotellet, aktiviteter i nærområdet eller søger gastronomiske anbefalinger, vil vi med glæde hjælpe dig. Ring til os i dag på 62 21 07 60 og få svar på dine spørgsmål. Du kan også sende os en e-mail på post@hotel-aeroe.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.