En cykelferie på Hotel Ærø inkluderer

  • 2 Overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x 2 retters menu i restauranten
  • 2 x morgenbuffet
  • Madpakke og vand til cykelturen
  • Forslag til cykelruter

Pris pr. person 1475,00 kr.

Tillæg for cykelleje:

1 cykel pr.l dag:      100 kr.

En af Danmarks smukkeste naturoplevelser

Området omkring Svendborg og Tåsinge byder på dansk natur i særklasse og giver rig mulighed for fantastiske naturoplevelser. Oplev naturen og den friske luft fra sadlen, når du tager på cykelferie ud i det sydfynske landskab. Hos os på Hotel Ærø kan du leje cykler og sikre en komfortabel overnatning, når dagen er omme. Gør Hotel Ærø til cykelferiens base midt i byen og på havnen.

Book en komplet cykelferie hos os

For bare 1.425 kr. per person får I 2 overnatninger i et dobbeltværelse, 2 x morgenmadsbuffet og 2 x 2-retters middag i vores restaurant, når I booker to personer. Derudover pakker vi madpakker og drikkevarer til jer og giver forslag til de smukkeste ruter i området omkring Svendborg. Vi tilbyder også 1- eller 2-dages cykeludlejning, hvis I ikke selv har cykler til rådighed. Hvis I ønsker det, kan vi også være behjælpelige med vask og tørring af cykeltøj samt opbevaring af cyklerne over natten.

Svendborg kåret til Danmarks hyggeligste handelsby i 2017/18

Tag en eftermiddag i hyggens tegn og gå en tur gennem Svendborg by, der blev kåret til Danmarks hyggeligste handelsby i 2017/18. Find et gyldent fund eller find blot roen og hyggen, som I går ned gennem de charmerende gader. Også Svendborg havn, som ligger lige uden for hotellets dør, indbyder til hyggelige, lange gåture og solnedgange med havudsigt. En perfekt afrunding på en dag på cyklen med skønne, sydfynske naturoplevelser.

Få hjælp til planlægning af cykelferien

Book en cykelferie hos os i dag og bliv klar til skønne naturoplevelser i det smukke landskab omkring Svendborg. Har du spørgsmål til hotellet, cykelruter eller andet, står vi klar til at hjælpe. Skal du på din første cykelferie, giver vi gerne et par råd med på vejen omkring pakning, udstyr og sikkerhed. Ring til os i dag på 62 21 07 60 eller skriv en mail til post@hotel-aeroe.dk og hør mere. Vi ser frem til at høre fra dig!