Øture og solnedsgangsture med skonnerten Meta

Fra d. 22. juni til d. 21.august

Sommer er lig med de helt specielle oplevelser, for her sejler den gamle skonnert Meta ud med gæster på det Sydfynske Øhav. Her kan du nyde stilheden på havet, duften af tjære og opleve hvad det vil sige, at stå til søs med et gammelt træskib.

Medbring gerne madkurv, drikkevarer købes ombord. Det er ikke muligt at medbringe hunde. Der sejles dagsture fra kl. 10-14 og solnedgangsture ud i det blå fra kl. 19-21 fra havnene Svendborg og Rudkøbing. Skonnerten Meta sejler fra Svendborg søndag, mandag og tirsdag og fra Rudkøbing onsdag, torsdag og fredag i perioden fra d. 22. juni til 21. august.

 

For mere information samt køb af billetter:

https://www.billet.dk/skonnerten-meta#bio

 

Sundfarten M/S Helge

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborgsund fra den smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne.

Tag en afstikker på turen og stå af i den hyggelige gamle skipperby Troense, gå en tur i de gamle små gader med velholdte bindingsværkshuse eller tag med til Valdemars Slot og se museerne, minigolfbanen og legepladsen. Ved flere broer findes også gode badestrande og ishuse. Tag en tur på vandet med mulighed for at stige af og på undervejs. Helge anløber Svendborg, Vindebyøre, Christiansminde, Troense, Grasten og Valdemar Slot.

Henvend dig i receptionen på Hotel Ærø, så vil personalet med glæde hjælpe med salg af billetter.

 

Sydfynskalenderen

Sydfyn er spækket med sjove og spændende arrangementer hele året rundt. På Sydfyn er der altid aktiviteter og underholdning til både unge og gamle i alle aldre.

 

Sydfynskalenderen har samlet alle årets sjove og spændende arrangementer, koncerter og aktiviteter. Tag et kig ind på deres hjemmeside og blive inspireret til hvad Sydfyn byder på. Du vil med garanti finde noget, der falder i din eller din families smag.

 

For mere information:

https://www.sydfynskalenderen.dk/

 

Oplev Skarø og Drejø på én dag

Hop rundt mellem småøer i Det Sydfynske Øhav og oplev den helt særlige ø-stemning

På Skarø og Drejø kan du opleve den unikke ø-stemning: Stilhed, smuk natur, frisk havluft og lokale småbutikker. Første stop med færgen ”Højestene” er Skarø med 35 beboere. Røgeriet serverer frisk fisk, Skarø producerer sin egen is, og på havnen ligger en spritny legeplads. Fultonmuseet og øens kunsthåndværkere er også besøg værd.

Andet færgestop er Drejø med 70 beboere. Besøg Gl. Elmegaard fra 1534 med museum, café, butik og galleri. Gårdbutikker sælger kød og skind og en café har egen vinproduktion. Besøg også Drejø Kro og Købmand. Cykler kan lejes flere steder.

For mere information samt køb af billetter:

https://www.svendborg-havn.dk/faerger/mf-hoejestene

 

Golf på Sydfyn

Om du er til golf eller minigolf, så er Sydfyn stedet at besøge.

Svendborg og omegn råder over en lang række forskellige golfbaner og ligeledes minigolfbaner. Her er der underholdning for den øvede golfer eller for hele familien med et sjovt spil minigolf. Alle banerne ligger i kørselsafstand fra Hotel Ærø og rutevejledning kan man få information om i receptionen.

For mere information:

https://www.visitsvendborg.dk/explore/activities-cid36/golfbaner-cid43

 

Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Borgerforeningen Kulturhus Svendborg er et nyt moderne kulturhus i de historiske rammer i den gamle Borgerforening. Borgerforeningen i Svendborg blev grundlagt som forening i 1851 – og i 1884 byggedes den gamle Borgerforening, der helt frem til vores tid blev det naturlige samlingspunkt for svendborgensernes kulturelle og sociale liv.

Borgerforeningen står selv som arrangør for en lang række spændende arrangementer indenfor både musik og andre kulturområder. De prioriterer, at deres egne arrangementer kommer til at ligge på et højt kvalitetsniveau, der gerne skulle giver genlyd også udenfor Sydfyn.

 

Kommende arrangementer:

https://www.kulturhussvendborg.dk/2-koncerter-teater-foredrag.html

For mere information samt billetter besøg:

https://www.kulturhussvendborg.dk/

Svendborg Teater

Besøg Svendborgs teater og oplev en masse spændende og underholdende forestillinger. I hele 2020 vil der være masser af spændende oplevelser i teateret for hele familien.

Svendborg Teater ligger i centrum af Svendborg by og blev bygget i 1897. Teateret er blandt de smukkeste i Danmark og tilbyder en række kendte kunstnere løbende henover året, som byder på underholdning til personer i alle aldre.

 

Kommende forestillinger og køb af billetter:

https://www.ticketmaster.dk/venue/svendborg-teater-svendborg-billetter/sbt/317https://www.billet.dk/venue/svendborg-teater

For mere information besøg:

http://www.svendborgteater.dk/

 

Cocktails på Hotel Ærø

Kom forbi Hotel Ærøs bar og prøv en af vores lækre cocktails, hvor man har mulighed for at kunne smage diverse gode drinks.

Vores bartender vil være behjælpelig med at sammensætte drinks og cocktails lige efter dit ønske.

Slå et smut forbi vores bar og tag et kig i vores drinkskort, hvor vi har en cocktails og drinks til enhver smag.

Forsorgsmuseet i Svendborg

Besøg Svendborgs gamle Fattiggård som ligger placeret i Forsorgsmusset.

Oplev bygninger fra en vigtig del af historien om Danmarks forsorg og hør om stærke historier i de forskellige udstillinger.

Første søndag i måneden fri entre og rundvisning.

Se mere på: www.svendborgmuseum.dk