øhavsstien

Aktiv ferie

229A6474

Det sker

_1060446

Tilbud

Hotel Ærø i Svendborg byder dig velkommen

Historiske Hotel Ærø er beliggende midt i det historiske Svendborg. Hotellet har ligget idyllisk og midt på havnen siden 1889, hvor både sømænd og skibsredere slog et smut forbi for at slukke tørsten. Vores hotel emmer af historie.

Du kan naturligvis stadig slukke tørsten på Hotel Ærø, ligesom du kan tage en overnatning i et af vores charmerende og meget hyggelige værelser. Nyd desuden en skøn gourmet middag i vores stemningsfyldte restaurant Ærø, som serverer traditionelle danske retter i skyhøj kvalitet.

Det eftertragtede tårnværelse på Hotel Ærø

Det var i Tårnværelset på Hotel Ærø, at det elskende par Sixten Sparre og Elvira Madigan tilbragte deres sidste tid sammen i 1889. I kærlighedens navn søgte de ly i værelset med den famøse udsigt. Et værelse, som stadig i dag har en dragende effekt på nygifte og andre romantiske sjæle.

Golfferie eller cykelferie på Sydfyn?

Vil du opleve Svendborg / Sydfyn på cykel, i bil, til fods eller med golfkøllerne ved hånden? Hotel Ærø er et oplagt udgangspunkt for ture på Sydfyn, og færgerne til øhavet afgår lige uden for vores dør. Ærø. Skarø, Drejø. 3 fantastiske øer venter på dig.

Vi har flere tilbud til dig, der ønsker en bestemt type ophold – ligesom vi altid er behjælpelige med ideer til udflugter i området. Vi lyver ikke, når vi siger, at vi kender området som vores egen bukselomme. Og det er godt.

Læs mere: Golfferie på Fyn

Læs mere: Cykelferie på Fyn

Vi hjælper dig i Svendborg

Hotel Ærø byder dig velkommen, og vi vil gøre alt for at du og din familie eller forretningsforbindelser får et skønt ophold på i Svendborg på idylliske Sydfyn.

Vi stiller os til rådighed, hvis du har spørgsmål til overnatning, hotel, kultur, natur eller andet, der har med Svendborg at gøre.

Ring til os på tlf. 62 21 07 60