Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Borgerforeningen Kulturhus Svendborg er et nyt moderne kulturhus i de historiske rammer i den gamle Borgerforening. Borgerforeningen i Svendborg blev grundlagt som forening i 1851 – og i 1884 byggedes den gamle Borgerforening, der helt frem til vores tid blev det naturlige samlingspunkt for svendborgensernes kulturelle og sociale liv.

Borgerforeningen står selv som arrangør for en lang række spændende arrangementer indenfor både musik og andre kulturområder. De prioriterer, at deres egne arrangementer kommer til at ligge på et højt kvalitetsniveau, der gerne skulle giver genlyd også udenfor Sydfyn.

 

Kommende arrangementer:

https://www.kulturhussvendborg.dk/2-koncerter-teater-foredrag.html

For mere information samt billetter besøg:

https://www.kulturhussvendborg.dk/

Svendborg Teater

Besøg Svendborgs teater og oplev en masse spændende og underholdende forestillinger. I hele 2020 vil der være masser af spændende oplevelser i teateret for hele familien.

Svendborg Teater ligger i centrum af Svendborg by og blev bygget i 1897. Teateret er blandt de smukkeste i Danmark og tilbyder en række kendte kunstnere løbende henover året, som byder på underholdning til personer i alle aldre.

 

Kommende forestillinger og køb af billetter:

https://www.billet.dk/venue/svendborg-teater

For mere information besøg:

http://www.svendborgteater.dk/

 

Svendborg Tarteletfestival 2020

Svendborg Tarteletfestival fejres igen i år i Svendborg i en endnu mere festlig version end hidtil oplevet. Den 25. april åbnes festivalen i Den store Værftshal på Svendborg Havn.

Der vil blive dækket op ved langborde og serveret tarteletter ad libitum og skummende fadøl i kæmpe ølkrus. Johnny Reimar spiller alle de danske klassikere, og der vil være fantastisk stemning.

 

For mere information samt køb af billetter:

https://www.billet.dk/svendborg-tarteletfestival#bio

Svendborg Dansktopfestival

Nu får Danmark en ægte dansktopfestival. En ny, stor og ambitiøs musikfestival på et af de smukkeste steder i Danmark – direkte ved skønne Svendborgsund.

Festivalen løber af stablen den 6., 7. og 8. august 2020 i Svendborg. Nøgleordet er vores skønne Svendborgsund, og derfor foregår musikken i det historiske Christiansminde i Svendborg, direkte ved sundet.

 

For information om musikprogram:

http://www.dansktopfestival.dk/musikprogram/

For mere information:

http://www.dansktopfestival.dk/

Opera på Frederiksøen

I dagene d. 11.-12.-15.-20.-21. august 2020 byder Frederiksøen på fantastisk opera. Efter 13 fantastiske år som SlotsOperaen på Valdemars Slot er det tid til nye tiltag og nye græsgange og derfor vil Frederiksøen byde velkommen i smukke omgivelser til dejlige toner og store stemmer.

Operaen i Svendborg danner rammen om skønne musikoplevelser tæt på havnen og et stenkast fra Hotel Ærø. Alle operaer synges på dansk, enten i eksisterende oversættelser eller oversættelser udarbejdet til Operaen i Svendborg.

 

For mere information samt køb af billetter:

https://slotsopera.dk/billetter

Sydfynskalenderen

Sydfyn er spækket med sjove og spændende arrangementer hele året rundt. På Sydfyn er der altid aktiviteter og underholdning til både unge og gamle i alle aldre.

 

Sydfynskalenderen har samlet alle årets sjove og spændende arrangementer, koncerter og aktiviteter. Tag et kig ind på deres hjemmeside og blive inspireret til hvad Sydfyn byder på. Du vil med garanti finde noget, der falder i din eller din families smag.

 

For mere information:

https://www.sydfynskalenderen.dk/

 

Heartland festival

Heartland Festival kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Hele året rundt arbejdes der med at samle kulturen og skabe magiske omgivelser i Slotsparken omkring Egeskov Slot på Midtfyn. Heartland er skabt i samarbejde med nogen af de dygtigste og mest innovative folk indenfor deres felt.

Festivalen åbner d. 29. maj og slutter d. 31. maj 2020. Der vil være fantastiske musikoplevelser, smagfuld mad og interessante indslag fra diverse spændende kunstnere.

 

For mere information:

https://www.heartlandfestival.dk/

Langelandsfestival

Langelandsfestivalen er det største event på Langeland. Det er en fest for store og for små, for familier og venner – ja, for alle der elsker feriestemning, fest og fed musik!

Festivalen formår således at være perfekt til familien, hvis børn kan få en masse sjove oplevelser med leg og seje performere i Børneland – men også til de voksne, der har lyst til at feste med en masse fed musik og nogle kolde øl i sommersolen.

Festivalen åbner d. 18. juli og slutter d. 25. juli 2020 og vil byde på en masse dygtige musikere samt spændende aktiviteter.

 

For mere information:

https://langelandsfestival.dk/

Svendborg Jazzfestival

Svendborg er musikkens by – ingen tvivl om det! Svendborg har aldrig rigtig haft en jazzfestival. Der har været forsøgt, men der har aldrig været en organisation bag. Det er der nu: musikforeningen Rytmisk Råstof.

Svendborg jazzfestival 2020 finder sted den 26. + 27. juni 2020. Svendborg får med Svendborg Jazzfestival en tilbagevendende begivenhed hvert år. Det vil Rytmisk Råstof sikre ved at forankre og opstarte festivalen selv. Ambitionen og drømmen er, at festivalen skal brede sig ud over hele Sydfyn: fra Lundeborg, over Vindeby og til Ollerup.

 

For mere information:

https://svendborgjazzfestival.dk/

Hansted Live

Hansted Live er en musikfestival placeret i hjertet af Svendborg. Festivalen er for hele familien og egner sig specielt i dagtimerne også til at børn og unge kan løbe sikkert frit rundt på pladsen, som er indhegnet og afskærmet fra de omkringliggende veje og haver. Der vil være flere aktiviteter for børnene, heriblandt hoppeborg, boksemaskine samt mulighed for køb af popcorn, is mm.

Pladsen er i en størrelse hvor mindre børn kan lege frit i dagtimerne på egen hånd mens forældre kan hygge og slappe af på et tæppe i den hyggelige Krøyers Have. Hansted Live spiller sin første koncert d. 30. juli og slutter af d. 1. august 2020.

 

For mere information:

https://www.hanstedlive.dk/

Cocktails på Hotel Ærø

Kom forbi Hotel Ærøs bar og prøv en af vores lækre cocktails.

Hotel Ærø har nu åbent i baren helt frem til kl. 22:00, hvor man har mulighed for at kunne smage diverse gode drinks.

Vores bartender vil være behjælpelig med at sammensætte drinks og cocktails lige efter dit ønske.

Slå et smut forbi vores bar og tag et kig i vores drinkskort, hvor vi har en cocktails og drinks til enhver smag.

Forsorgsmuseet i Svendborg

Besøg Svendborgs gamle Fattiggård som ligger placeret i Forsorgsmusset.

Oplev bygninger fra en vigtig del af historien om Danmarks forsorg og hør om stærke historier i de forskellige udstillinger.

Første søndag i måneden fri entre og rundvisning.

Se mere på: www.svendborgmuseum.dk